Mijn verhaal

Hoi, ik ben Valérie! Shoppen is mijn verslaving (echt waar en het spijt me niks!), ik houd ervan om rond te neuzen en op zoek te gaan naar de perfecte stijl en combinatie. Uiteraard was het dan ook een droom die uitkwam toen ik deze 2 kon samenvoegen en mijn eigen online shop kon starten met kinderkleding, Little Fine Feather. Maar niet zomaar kinderkleding…..fair trade / eco kinderkleding, vaak van biologisch katoen, dat er ook nog eens modern en hip uitziet!

Mijn visie

Kinderen moeten zich op de eerste plaats fijn voelen in de kleding die ze dragen en ‘gewoon’ kind kunnen zijn. Vandaar ook dat alle kinderkleding die in deze online shop te vinden is stuk voor stuk heerlijk zit!
Zelf word ik blij van unieke, creatieve designs en ik kan je vertellen dat ik die gevonden heb bij kinderkledinglabels als iglo+indi, KNAST by KRUTTER, Raspberry Republic, Walnut & Walrus en Småfolk.

Ik ben moeder van 2 jongens en weet als geen ander wat deze kleding moet doormaken… Kwaliteit is dus een absolute must en dit zie je dan ook terug in de kleding die ik geselecteerd heb. Last but not least, vind ik het belangrijk dat de kleding gemaakt is van biologisch katoen, geproduceerd is onder eerlijke omstandigheden of geen schadelijke stoffen bevat. Niet alleen beter voor het milieu en diegene die de kleding produceert, maar uiteraard ook voor onze kids die het dragen! Vandaar dat alle kleding die in deze online shop te vinden is, ofwel GOTS gecertificeerd is of het Oeko-Tex Standard 100 keurmerk draagt.

GOTS (Global Organic Textile Standard) stelt de hoogste eisen aan het volledige proces van biologisch katoen. GOTS kijkt niet alleen heel strikt naar het gebruik van chemische middelen, maar ook naar de arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden voor iedereen die betrokken is bij de productie van de kleding, van grondstof tot eindproduct. Oeko-Tex Standard 100 houdt in dat de kleding geen schadelijke stoffen bevat. Dus niet alleen beter voor je huid, maar ook voor je gezondheid.

Kortom….. “We care and look good doing so.” Veel plezier met shoppen!

mijn-verhaal-1 img_0929 post-27-6-17